Oktober ging voorbij

Tn600_dsc_1908 Tn600_dsc_1911 Tn600_dsc_1917 Tn600_dsc_1918 Tn600_dsc_1923 

Tn600_dsc_1932

De weken kabbelen gestaag voorbij, we beginnen ons langzaam te verheugen op een welverdiende vakantie in januari, eindelijk weer eens een paar dagen op pad, denk dat het tegen die tijd wel nodig is om er even tussenuit te piepen om de batterijen op te laden. We verheugen ons al om onze noise cancelling headsets te kunnen gaan gebruiken. Maar eerst staan er nog een hoop dingen op de lijst. Klein bruin Leike heeft inmiddels de puppycursus zoxe2x80x99n beetje cum laude afgesloten, 97 van de 100 haalbare punten is toch zeker niet slecht of wel soms? Harieke zelf is alweer in de schoolbanken gekropen voor een cursus ehbo voor honden en katten, dit keer ook met een aantal praktijkoefeningen, dus Bxc3xa8rke gaat regelmatig mee naar Hasselt om patient te spelen. Diverse onderzoeken hebben we al nagebootst, over een week of wat gaan we in de weer met het aanleggen van verbanden en spalken. Wel leerzaam dat moet ik toegeven. Je hoopt het natuurlijk nooit nodig te hebben maar het is wel gemakkelijk als je weet wat je moet doen als de nood aan de man is. Verder is er ook nog de cursus positief hondengedrag onder de bezielende leiding van hondentherapeute Inge Pauwels van de Toscanzahoeve, ook bijzonder interessant en de lessen zijn lekker gevuld met gezonde discussie.

Ook zijn we langzaam aan het voorbereiden voor de nestkeuring over enkele weken, zal een drukke boel worden daar in Zuthpen. En in het kader van de schoonhouden van de vachten hebben we de jongens vandaag maar weer eens getrakteerd op een onderdompeling in het overheerlijke Maaswater op een van onze favoriete zwemstekken. Net na de middag kwam er een bleek zonnetje tevoorschijn, net dat kleine zetje dat we nodig hadden, de jongens de bus in gejaagd en snel xe2x80x98naar het Belsjxe2x80x99 gereden naar de plas. Bxc3xa8rke vond het natuurlijk zoals altijd weer fantastisch en Leike, ach, klein Leike, die hobbelt maar in de rondte, gaat de drijver halen en laat hem dan niet meer los maar blijft ermee rondhobbelen, water in water uit. Ach, hij is natgeweest, heeft rondgesparteld en de grootste lol gehad, daxe2x80x99s toch wat telt niewaar? Bij thuiskomst lekker de waterblazer erop en ze zijn allebei weer lekker fluffy, voor de keuring gooien we er nog een dot shampoo en warm water tegenaan, dan zijn het helemaal pluizebolletjes. En net toen we klaar waren kwam de regen uit het zuidwesten binnendruppelen, net op tijd met alles dus.

Tn600_dsc_1943

Tn600_dsc_1939

Tn600_dsc_1948 Tn600_dsc_1974 Tn600_dsc_1977

Tn600_dsc_1982

Advertentie

Een Reactie op “Oktober ging voorbij”

  1. Carine zegt :

    Hxc3xa9 Eric en Gina,

    Wat een mooie foto’s van Bxc3xa8rke en Leike en wat is Leike groot geworden. Het wordt tijd dat ik hem nog eens te zien krijg.
    Nog een fijn weekend,

    Groetjes van ons allemaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: