Professionele fotoshoot

Zaterdagmiddag hadden we een afspraak met een dierenfotograaf, verre nicht Bertha, we trokken naar een wandelgebied met bos en vijvers, onze jongens vonden dat natuurlijk maar wat fijn. Leike, die oude man, doet het allemaal op zijn gemakjes, en Harie, tsja, Harie, wat kan ik ervan zeggen, er zit na bijna 8 jaar nog altijd geen rem op, het stuitert van links naar rechts en aan het einde van de 8 meter lijn gaat hij nog gewoon verder. Enfin, onderstaand het resultaat van een uurtje actie om de dieren vast te leggen. Het zijn prachtige resultaten, onze Newfies in hun element. Leike die het allerliefste in het water is en Harie, nou ja, die vond het ook leuk om weer eens rond te spartelen.

Aan het einde van de wandeling wachtte ons nog een onaangename verassing, net op het moment dat we bijna bij de auto’s waren werd onze Leike door een loslopende hond aangevallen. Kordaat optreden verhinderde veel schade. Leike bloedde wel maar dat wisten we snel te stelpen, we zijn direct naar de in de buurt gelegen dierenkliniek gegaan en gelukkig viel het allemaal mee. Was natuurlijk behoorlijk schrikken.

Advertentie

Een Reactie op “Professionele fotoshoot”

  1. Jan Heijnen zegt :

    Leike lijkt op een bruine beer die in het water zit.
    Het moet wel een overmoedige andere hond zijn geweest die hun heeft aangevallen. Zijn de verwondingen ernstig en jullie dan ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: