Streetfood academy – les 2

Oh jongens, wat staan er weer geweldige gerechten op de lijst voor vandaag, Brisket, Louisiana gumbo, corn, biscuits & gravy, onion rings, mac&cheese balls, het kan niet op! Het groepje kookmannen stond alweer ruim voor de les begon te trappelen en op de deur te kloppen, Wim had zijn smoker warm mee genomen compleet met brisket. Zo’n stukje vlees kost +/- 120 pop, niet misselijk, maar als het lukt krijg je er wel iets heerlijks voor terug. Het is eigenlijk gewoon smaakloos soepvlees maar als het gekruid is en het heeft een uurtje of 9 liggen garen dan smaakt het natuurlijk heel anders……… fingerlicking good!

De ploeg werd opgedeeld, Braunie meldde zich aan om de ranch dressing, de corn en de onion rings te maken, we gingen druk in de weer en rond 21.30 waren daar de eerste resultaten om te smikkelen. Het ging nog een poosje door voordat we de keuken een grote beurt gaven en uiteindelijk rond 23.00 uur de deur achter ons dicht trokken. Op de rechterstoel onder het wakend oog van kokkie Brauns een tas met smikkelspullen voor thuis. Kijk, dit noem ik nou ‘het heerlijk avondje is gekomen’, hahaha, rot maar op met je wortel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: