De week van dag tot dag….

Maandag, cursus Streetfood / Comfort Food gecancelled, @#$#@@&%**!!

Dinsdag, boys night out, samen met een goede vrienden/collega/klant een hapje eten, het is alweer veel te lang geleden dat we eens gezellig zijn gaan tafelen. Het was een smakelijke bedoening bij Savo op de nieuwe locatie, saillant detail: alleen de locatie is veranderd, het menu is exact hetzelfde gebleven, de meubeltjes zijn verhuisd en zelfs de gordijnen zijn mee verhuisd. Het was een gezellige avond.

Woensdag, vanwege de feestdag geen hondenschool, lekker een tafeltje gezocht in Gangelt, eenvoudig en lekker gegeten voor een habbekrats, niks mis mee.

Vrijdag, een drukke werkdag afgesloten met een bordje meuk bij onze Egyptische vriend in Geleen, lekker, daarna weekbespreking als vanouds.

Zaterdag, hondenschool en het standaard programma, ’s avonds soul party met No Time en DJ Funky R, het was eigenlijk ook weer een uitnodiging  voor de Emery collega’s die er vorige maand niet bij waren. Wie kwamen er allemaal? Wiel & ik, Roy was er natuurlijk al want die maakte de muziek en de kroeg is van René, dus die was er ook. Weinig animo om te reünie-en zo blijkt. Maar het was toch weer een gezellige avond! Ach, in 2017 plannen we een grote reünie vanwege het 25-jarig sluitingsjubileum, dan is het 25 jaar geleden dat het slot op de poort ging bij Emery. We vinden het nog altijd jammer.

 

Zondag, niet veel soeps, gezellig rustig thuis dingetjes gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: