We zullen en moeten dit jaar nog een plofkip maken! Beercan chicken, beerbutt chicken, kip op een blikkie bier voorzien van wat kruiden en knoflook. Je zet hem in de rub, drapeert er wat lapjes spek overheen, parkeert hem op de Primo en je laat hem een uurtje gaan. Halverwege insauzen met je favorieten bbq saus, elk half uur herhalen, het laatste half uurtje je piepers, natuurlijk ook gerubt en van een laagje spek voorzien, erbij, de laatste keer saus met een beetje honing voor de perfecte ‘glaze’ en aanvallen maar!
Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.
Je reageert onder je WordPress.com account. ( Log uit / Bijwerken )
Je reageert onder je Google account. ( Log uit / Bijwerken )
Je reageert onder je Twitter account. ( Log uit / Bijwerken )
Je reageert onder je Facebook account. ( Log uit / Bijwerken )
Verbinden met %s
Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.
Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.
Recente reacties