Plofkip

We zullen en moeten dit jaar nog een plofkip maken! Beercan chicken, beerbutt chicken, kip op een blikkie bier voorzien van wat kruiden en knoflook. Je zet hem in de rub, drapeert er wat lapjes spek overheen, parkeert hem op de Primo en je laat hem een uurtje gaan. Halverwege insauzen met je favorieten bbq saus, elk half uur herhalen, het laatste half uurtje je piepers, natuurlijk ook gerubt en van een laagje spek voorzien, erbij, de laatste keer saus met een beetje honing voor de perfecte ‘glaze’ en aanvallen maar!

IMG_20151025_173150 IMG_20151025_173411 IMG_20151025_181350 IMG_20151025_181446 IMG_20151025_183052 IMG_20151025_184902 IMG_20151025_155055 IMG_20151025_160014 IMG_20151025_162746 IMG_20151025_165645 IMG_20151025_195322

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: