Lekker lang weekend

Lekker weer zo’n lang weekend, wij weten er wel raad mee. Vrijdagavond was daar het feestje van Abraham John, hartstikke gezellig, lekkere muziek uit onze jeugd, woehaa, lekker eten en drinken en de dames smeedden plannen om te gaan cruisen. Gezellig, ze gaan maar, hahaha.

IMG_20150424_233352

Zaterdag uitverkoop in the house on G-street, iedereen stond zowat om 14 uur op de stoep en de handel barstte los, meubels gingen, de kachel, gasfornuis, magnetron, koelkast, diepvries, de bromfietsen en een fiets en nog wat kleine dingen, opgeruimd staat netjes, het huis begint al goed leeg te raken. Zaterdagavond naar Diepenbeek om lekker bij Egeo te eten samen met Huub en Ria, om daarna met volle buikjes op de bank te vallen.

Zondag ging de uitverkoop nog even door, er werden nog wat spullen weggehaald. Lekker, ga zo maar door. Later in de middag mocht ik weer bij Kong op de werkbank klimmen voor een kneedbeurt, heerlijk. zondagavond bij de oude Savo gaan eten, die heet nu Medos, eenvoudig en goed, na de verbouwing ziet het er goed uit. We wensen de nieuwe eigenaars veel succes!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: