Weer een weekend om

Vrijdag de weekbespreking verlegd naar de Aezel, onze lokale kroeg, wel gemakkelijk, je kunt er naartoe wandelen en een pintje drinken, en nog een, en nog een, en nog een, en……….als ik zo door ga dan wordt het een hele lange post. Helaas moest ik de mix van haastig en snel eten en 10 liter bier bekopen met een maagspoeling van heb ik jou daar. Lappenmand! Rond de middag ging het alweer beter gelukkig maar want er stond een etentje gepland. Tussendoor nog even aan ‘project kast’ gesleuteld tot mijn campingbroer en zijn mevrouw er waren, ze hadden van een ritje met hun nieuwe Tiguan vanuit Nieuw Vennep om lekker met ons uit te gaan eten gewoon een heel weekendje Limburg gemaakt. Kijk, zo zien we het graag! Na wat omzwervingen door het heuvelland meldden zijn zich netjes op tijd om met ons lekker naar die Heimat te gaan om daar een hapje en een drankje te gaan doen.

IMG_20150411_182634 IMG_20150411_192723

Onze Mediterrane vrienden van das kleine Steakhaus zetten ons weer een klasse maaltijd voor, afgetopt met Palatschinken, zo’n heerlijke caloriebom, flensjes met ijs, slagroom en warme kersen of warme chocoladesaus. Nou, ergens halverwege de avond konden ze ons terugrollen naar de auto! Na nog een rondje uitbuiken was de avond voorbij, onze wegen scheidden zich weer, de gasten trokken zich terug in hun overnachtingsburcht en wij kropen ook lekker in ons mandje.

Zondag project kast afgemaakt, een rondje met de boys gewandeld en laat in de middag netjes bij mijn Thaise vriendin aangeklopt die mij weer anderhalf uur door de mangel haalde, ook zij vraagt zich elke keer af waarom mijn rug toch op een dikke eikenhouten plank lijkt. Met dank aan mijn werkgever waar ik 40 uur per week in de tocht zit, ons gebouw is zo lek als een mandje. En plof, het weekend zat er alweer op.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: