Hoezo I don’t like Mondays, ikke wel hoor!

Da’s de avond dat ik naar school ga. In volle galop gaat de opleiding bier en gastronomie verder, onze chefkok Jorn had na de afgelopen weken pasta en vis gepresenteerd te hebben voor vanavond gerechtjes met vlees voorbereid, wederom een bijzonder lekkere aangelegenheid vandaag. En natuurlijk, het belangrijkste: 3 biertjes om te degusteren, De Koninck, Affligem, en De Ryck Speciale Belge.

20150309_202711 FB_IMG_1425930965610

Eerste gerecht van vandaag: Boerenpaté van 2/3 hoh gehakt en 1/3 lever, confijt van rode uitjes, zilveruitjes, augurkjes en veldsla met olijfolie en kruiden (o.a thijm).

20150309_204239

Tweede gerecht van vandaag: Gehaktballetje in Luikse saus, hoh gehakt met ajuintjes (uien), spekjes en rozijnen. Aanbakken met siroop, azijn en kalfsjus, beetje peper en zout. …….. klaar! Jammie!!

FB_IMG_1425931909016

Derde gerecht van vandaag: Ierse ribeye met parmezaanse kaas, raketsalade met olijfolie en pijnboompitten, beetje peper en zout, klaar.

FB_IMG_1425933745533

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: