Hoezo I don’t like Mondays, ikke wel hoor!
Da’s de avond dat ik naar school ga. In volle galop gaat de opleiding bier en gastronomie verder, onze chefkok Jorn had na de afgelopen weken pasta en vis gepresenteerd te hebben voor vanavond gerechtjes met vlees voorbereid, wederom een bijzonder lekkere aangelegenheid vandaag. En natuurlijk, het belangrijkste: 3 biertjes om te degusteren, De Koninck, Affligem, en De Ryck Speciale Belge.
Eerste gerecht van vandaag: Boerenpaté van 2/3 hoh gehakt en 1/3 lever, confijt van rode uitjes, zilveruitjes, augurkjes en veldsla met olijfolie en kruiden (o.a thijm).
Tweede gerecht van vandaag: Gehaktballetje in Luikse saus, hoh gehakt met ajuintjes (uien), spekjes en rozijnen. Aanbakken met siroop, azijn en kalfsjus, beetje peper en zout. …….. klaar! Jammie!!
Derde gerecht van vandaag: Ierse ribeye met parmezaanse kaas, raketsalade met olijfolie en pijnboompitten, beetje peper en zout, klaar.
Recente reacties