Lekker rustig weekend…nou ja…..

Vrijdag heen en weer gelopen naar de gemeente, naar de bank, naar het huis van pa, dingen opgezocht, gebeld, gemaild, geregeld, boodschappen gedaan, auto van pa opgehaald, die moet gekeurd worden en dan kan ie in de verkoop, nog wat losse dingetjes en toen was het avond. En wat is er altijd op vrijdagavond? Juist ja, weebee, weekbespreking bij Edje en Joel!

20150306_223825[1]  20150306_223815[1]

Zaterdag dan, hondenschool, daarna boodschappen en daarna naar Eindhoven om de C1 op te halen, hij is een weekje of twee gaan logeren bij Variobob, een, misschien wel dé autoriteit in Nederland op het gebied van BMW C1, om eens goed doorgelicht te worden. Hij is op zich prima in orde, er was wat achterstallig onderhoud maar alles is nu weer netjes in orde. Enkele reparaties op het laatste moment zorgden ervoor dat ik in plaats van een gemoedelijke prairierit die mij via Waalre en Valkenswaard weer naar het Limburgse moesten brengen toch gewoon via de A2 naar huis moest. Dat is natuurlijk niet het werkterrein voor een half ei met de aerodynamica van een zeecontainer en met slechts 18pk aan boord maar het is zeker geen onoverkomelijk probleem. Lekker met een snelheidje van 105km/u tufte ik huiswaarts en hij gaf geen krimp. De avond was toebedeeld aan hondenschool MTV Neeroeteren die vandaag hun jaarlijkse kienavond hadden, met mooie prijzen. Met z’n zessen betraden wij het strijdtoneel, volgend jaar zijn ze nog maar met z’n vijven, deze knul gaat lekker niet mee. Maar het was wel een gezellige avond.

20150307_195535[1]

Zondag: uitslapen! Me de honden gewandeld en daarna gebruik gemaakt van de zalige temperatuur van 17 graden om her en der wat snoeiwerk te verrichten, volgende week gaan we verder. Nog even snel naar de winkel voor een paar laatste boodschapjes en daarna lekker bij Soho in Sittard aan tafel. De avond maken we af met lekkere koffie thuis vergezeld van onze nieuw favoriet, ieder een White Russian. Zo, het zit er weer op, het weekend is voorbij, morgen is het maandag en begint er een nieuwe week vol avontuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: