Het eerste jaar zit erop!

Joepie, eerste jaar zit erop, op naar het tweede jaar, volgens onze leraar wordt het nu pas echt leuk. De ‘supersaaie’ (viel best mee met zo’n gepassioneerde leraar) theorie is voorbij, nu gaan we daadwerkelijk met bier en gastronomie aan de slag, ben benieuwd, volgende week begint de nieuwe cursus al. Gisteravond mochten we de punten in ontvangst nemen waarna het examen nog even besproken werd. Verder stond er niets meer op het programma behalve een gezellig samenzijn, en dat kunnen wij natuurlijk als de besten. Dirk en Yannick brachten verse paté mee in diverse smaken, heerlijke gerookte makreel, wat kaasjes en een bak Tongerlo’s, er was een bak Ops Ale, Rodenbach Grand Cru en als klap op de vuurpijl bracht collega zytholoog in wording Rudy een bak Vicus mee, zijn eigen bier dat net uit productie was, een echte primeur, het is nog bijna nergens te krijgen. Een bijzonder smakelijk bier, een tripel (mijn favoriet) met een fruitig aroma en een zachte afdronk, hij smaakte voortreffelijk. Toen alles leeg en op was is iedereen huiswaarts vertrokken, vol verwachting wat het nieuwe (school)jaar gaat brengen.

20141117_203724  20141117_195110  20141117_192321   20141117_193736 20141117_195039  20141117_203703

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: