Wat gebeurde er allemaal in week 43?

Woensdag stond Marco mank, tja, daar staat dan zo’n 2800 kilo op 4 rubber sloffen en als er eentje het begeeft dan wordt dat al snel heel goed zichtbaar. Snel aan het tankstation terug op druk gebracht en naar huis gehinkeld. Ipv het reservewiel eronderuit te schroeven maar even snel een winterwiel van zolder getrokken. Wieltje gewisseld en voilà, euvel gefikst, hij stond er weer piekfijn bij. Inspectie bracht een spijker aan het licht, na het oppompen hoefde je maar op het gesis af te gaan dus hij was snel gevonden. Repareren heeft geen zin meer, met 1mm profiel op de nokjes oftewel palingprofiel zijn de sloffen toch hard aan vervanging toe. Gelukkig hebben we de hele winter tijd om op ons gemak rond te shoppen.

20141024_111205

Donderdag een lekkere schnitzel gescoord bij ‘das kleine Steakhaus’, lekker met een berg gebakken uien eroverheen. Voor Gina een Grillplatte, ook altijd lekker.

20141023_185854

Vrijdag dan maar gelijk de andere 3 wielen ook gewisseld, zo, bussie is weer klaar voor de winter. Hallo lekker comfortabele Michelins, bye bye kale Goodyears. Nu maar hopen dat er de eerste 5 maanden geen sneeuw en ijzel komt, ik hou niet van die troep op de weg. Op ansichtkaarten en in de Alpen staat het prima, hier hoeft het van mij niet.

20141025_135612 20141025_140751

Zaterdag een nieuw matje voor vlekje gescoord, ben benieuwd hoe lang het mee gaat, we zullen wel zien. Tussendoor middels een rondje werkbank nog even de laatste hand gelegd aan de boys omdat ze mee gingen naar Zutphen en zondag in de ochtend zijn we opgebroken om weer eens naar de Achterhoek te sjezen, dit keer wel op lekker comfortabele slofjes. Het was weer hartstikke gezellig in Zutphen, we hebben weer een hoop bekenden gezien en bijgebabbeld, gek hè, sommigen wonen in de buurt maar je moet helemaal naar de Achterhoek om ze tegen het lijf te lopen. Na een gezellige middag zijn we weer naar het zuiden getrokken, de boys zijn ook nog even snel door Sonja aan hun oren getrokken en geknipperdeknipt, ze zien er weer patent uit. Het N-nest van Pearl of the Sweet Lake kreeg lovende kritieken van de keurmeester, mooie pupjes met behoorlijk potentieel.

20141026_152157

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: