De ziekte met de grote K

Vorige week namen we afscheid van Marian Houben (52 jaar), afgelopen zondag bereikte ons het bericht dat we ook Peter Dost (53 jaar) hebben verloren aan die verschrikkelijke ziekte.

Met Peter werkte ik in de afgelopen 28 jaar voor een aantal dezelfde werkgevers, Emery Worldwide, Friendship International, Muller Airfreight en het laatste bij FedEx Custom Critical. Afscheid van een collega en vriend, het doet pijn als het allemaal zo dichtbij komt, in ons laatste telefoongesprek zei hij nog tegen me: “verdomme Eric, ik ben 53 jaar en ik heb kanker, ik ga binnenkort dood.” Dat hakt erin, dat kan ik je vertellen. Peter is vandaag in Portugal waar hij woonde gecremeerd, zondag is er een herdenking in Geleen, daar zal nog menige traan gelaten worden.

Marian leerden we zo’n 12 jaar geleden kennen op het terras bij ‘de Bout’ toen ze onze Bèrke kwam knuffelen en vertelde dat ze ook 2 Newfies had. Door de jaren heen liepen we vaak samen met haar en Jack de wandelingen van de NNFC, daarna genietend van koffie en een hapje met onze honden. Maar we zagen ze ook regelmatig in de weekenden in Sittard waar we dan gezellig wat dronken. Marian heeft haar tweede gevecht tegen de ziekte dit keer verloren.

Rust zacht Marian en Peter, ik ben blij jullie gekend te hebben. Sterkte voor alle nabestaanden.

Marian Houben Peter Dost

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: