Summer’s coming

Januari was weer een drukke maand met allerlei activiteiten en februari zijn we ingerold met een loopneus en een flinke griep. Gelukkig hebben we de aanslagen overleefd en dartelen we weer in de rondte. Nog wat snotterig stond het eerste weekend van februari in het teken van een puppyknuffelsessie bij Ad en Louise en de Newfoundlanders van de Bloemenjungle.

P1020363 [z] 

Heerlijk om weer even een hand vol klein grut te kunnen besnuffelen, zoooo jammer dat ze zo snel groot worden. Het was weer een geweldige dag in Wortel waar niet alleen de hondjes maar ook wij weer behoorlijk vertroeteld werden. Bxc3xa8rke had wederom een dagje rust en kon heerlijk op zijn kussen liggen slapen, Leike was bij ons en heeft de hele dag met zijn vriendinnetjes Jopie (een wannabe Newfy), Pip en Fientje kunnen ravotten, oh oh wat had hij weer de dag van zijn leven. En daarna was hij natuurlijk weer gebroken en verzonk in een diepe slaap.

 2011-02-06_46 [z]  2011-02-06_42 [z]  2011-02-06_54 [z]  P1020373 [z]

Inmiddels heeft casa Bxc3xa8rke en Leike een upgrade ondergaan en we helpen niet meer mee om het hele dorp warm te stoken in de winter, de nieuwe ramen en deuren zijn geplaatst. We kunnen de toko desnoods hermetisch afsluiten en een tropisch klimaat nabootsen, maar ik denk dat onze hondjes blijer zijn als we in de zomer de airco laten lopen en er winterse temperaturen heersen. Joepie, het wordt weer bijna zomer !!

P1020376 [z] 

  Dat was ook het sein om de xe2x80x98designxe2x80x99 voerbakken gelijk aan de muur te hangen, zijn ze niet koddig? Voor de boys maakt het niet uit, als er maar water en eten in komt dan zijn ze tevreden. Maar ja, het (menselijk) oog wil ook wat, nietwaar?

P1020378 [z] 

Advertentie

Een Reactie op “Summer’s coming”

  1. Marion&Storm zegt :

    Hoi hoi, Zoals beloofd komen we je weblogje bezoeken nu we weer thuis zijn. En ik moet eerlijk bekennen…. ik kende dit blog niet. Meteen dus maar onder de favorieten gezet. Want uiteraard willen we je vaker bezoeken. De voerbakjes zijn super. En de knuffel sessie met al die newfy pups was vast heel bijzonder. Pootje van Storm en tot een volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: