2011, wat zal het ons brengen? Gezondheid is het belangrijkste !!

Hallo allemaal,

Natuurlijk vanuit het smalste stukje Nederland voor iedereen de beste wensen voor 2011, we hopen voor iedereen dat hij/zij krijg waar ze van dromen. De loterij, een Aston Martin (voor Gina), een vallende ster, een echte ster, verse haringen, drop, hollandse kaas, Belgische patat, hutspot, erwtensoep met worst (voor de emigranten), gezondheid, liefde, geluk, puppies, blijdschap, een mooie zomer, een korte winter, ik kan nog wel een regel of 300 door gaan, jullie snappen het wel hè?

Opein 
Zoals je ziet zijn we lekker het nieuwe jaar ingesukkeld, vuurwerk daar storen we ons niet meer zo aan, we liggen lekker samen op de mat, het is voor onze baasjes weer twister in de keuken, net zoals altijd tijdens de wintermaanden, hahaha, we houden ze wel bezig hoor.

Het is alweer een tijdje stil geweest op de blog, maar ook dit staat op het lijstje van goede voornemens, de blog zal regelmatiger bijgewerkt worden in 2011!!. Onze inmiddels op alle fronten geteste waterproof (oeps, de vorige niet), shockproof (oeps, voel je 'm, de vorige niet) en idiotproof (team Holtum) camera is altijd van de partij en altijd klaar om actie vast te leggen (zie boven).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: