November ging voorbij

En ook november ging voorbij. Zondag, de 29e, hebben we even stilgestaan en de klok een jaartje teruggezet, het was namelijk de dag dat wij het telefoontje kregen dat Tjeuke geboren was. Jongens, wat waren we toen blij en trots, helaas is het allemaal heel anders gelopen dan we gehoopt hadden.

Zaterdag waren we alweer vroeg uit de veren, de boys naar Clara gebracht en gezellig met de trein naar de RAI om de Winner dogshow te bezoeken. Na een aantal uurtjes keuvelen, knuffelen en shoppen nog even gauw downtown geweest om iets lekkers te eten en daarna weer met de tjoektjoek terug naar het zuiden. We waren voor de zekerheid met 2 rugzakken op pad gegaan voor het geval dat we weer eens door zouden draaien en in het groot inkopen zouden gaan doen, hier is gelukkig niets van terecht gekomen, er was weinig nieuws te zien. De visboer Fish4dogs uit Engeland was er zelf niet maar wel hun Nederlandse importeur, die maakte het direct een stuk oninteressanter, de prijzen waren meer dan dubbel zo hoog als vorig jaar, de zalmolie kostte vorig jaar een tientje per liter, nu 12.50 voor een halve liter, schandalig gewoon. Gelukkig wel een goeie deal kunnen maken voor de zalmolie bij een andere leverancier dus daar zijn wel een paar liter van mee naar huis gegaan, zijn we voorlopig weer voorzien, nou ja, vlekje en bruintje dan. Bij Louise was het een heel ander verhaal, we zijn nog even samen gaan shoppen maar wij hebben a heel snel het onderspit moeten delven, Louise had binnen de kortste keren een boodschappentas op wielen en een giga plunjezak vol met lekker voors Koos, Saartje en Pip gescoord en nog wat kleinigheidjes zoals speeltjes en zo, voor Pip, de kleine gevlekte puppieduppie die in aantocht was.

Terug in Limburg zijn we de jongens weer gaan ophalen bij Clara, op onze vraag of het allemaal wel een beetje goed verlopen was met die kleine bruine nozem kregen we de tegenvraag of we wel zeker wisten dat het een Newfy is,, volgens haar zit er een stuk retriever in, hahahahaha, hij heeft zoooooooooveel energie, dat was voor haar zelfs een openbaring, en dat als fokker van 81 Newfies. Ja, we zullen weten dat we een puppy hebben, nou ja, jonge hond inmiddels, Ton & Sonja hebben hun belofte meer dan waar gemaakt, Pearl of the Sweet Lake levert geen rustige honden. Moeten we dan nu echt brokken gaan voeren in plaats van Duracell? Hahahaha, onze Leonidas is een echte xe2x80x98firecrackerxe2x80x99.

En op zondag was het dan zover, Pip is helemaal vanuit xe2x80x98die Heimatxe2x80x99 naar Pajottenland verhuisd en heeft zich al heel gauw eigen gemaakt in haar nieuwe omgeving. Ad & Louise, van harte gefeliciteerd met jullie puppy!! Het is een schatje hoor.

Eila_012 Eila_024 Eila_004

Advertentie

Een Reactie op “November ging voorbij”

 1. astrid en spyke zegt :

  ik kom eens hier een kijkje nemen
  en begin bij t laatste
  of t begin,,,
  ..
  een vakante
  tjee is de zalmolie zo duur geworden…meer dan t dubbele..
  wat doen jullie met die zalmolie dan
  een scheutje door t eten…
  voor de vacht…
  heel leuk…ik zie de kleine grote pip en saartje hier beneden op de foto…
  ..

  astrid en spyke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: