September ging voorbij…….

Wat is er alweer zoal gebeurd? Van alles wat, ditjes en datjes, niks bijzonders eigenlijk. Leike is net vier en een halve maand oud en bij is al aan het proberen een poot te lichten, nou, je snapt wel waar dat naartoe gaat als ie nu al begint. Handenvol werk !!!! HEERLIJK!!!!

Tn600_dsc_1882

De afgelopen weekenden  stonden weer eens in het teken van de hondjes, zaterdagochtend 19sep de najaarswandeling van onze hondenschool, alweer een fijne wandeling langs de Maas van Stokkem via Leut naar Stokkem, het weer was goed, de hondjes blij, mensjes tevreden, al met al weer een geslaagde wandeling. Ook de gasten vonden het leuk om eens mee te wandelen en komen de volgende keer beslist weer terug. Zondag 13sep de eerste NNFC wandeling na de zomerstop, dus ook de eerste keer dat Leike aan het publiek werd voorgesteld. Gelukkig viel hij goed in de smaak, de kleine bruine boef. En zaterdag de 26e brachten we een bezoekje aan de show in Maastricht, altijd leuk als er eens een show om de hoek is en natuurlijk ook altijd een gezellig weerzien met gelijkgezinden, Newfy lovers dus, van heinde en verre, veelal bekenden maar ook nieuwe mensen die we hebben leren kennen. Volgend weekend staat in het teken van dierendag, dan mogen wij met onze honden aantreden in Duinrell voor een demonstratie reddingswerk, op uitnodiging van Pearl of the Sweet Lake en Prins diervoeders. Het belooft een behoorlijk winderige, hmm, verkeerde woordkeus, doet gelijk aan bonen of uiensoep denken, waaierige, dag te worden, ik heb al ergens zuidwester storm horen fluisteren, de ideale gelegenheid dus om mijn enige echte zuidwester op mijn bolletje te zetten en de neus in de wind te steken. Plaatjes in de volgende post.

Zondag 20 september was het tijd voor de inmiddels jaarlijks terugkerende bbq tour van de motorclub van EdeA, ik zou bijna de naam vermelden (EdeA Angels) maar ik heb er zo mijn bedenkingen over, ik weet wie er lid zijn en daar is niks engelachitgs aan, hahaha. Maar het was wel weer een puike tocht van ongeveer 230km die ons door beide Limburgen en Brabanden voerde, het weer was schitterend en de bbq in Nederweert was ook prima geregeld. Plaatjes zullen wel op de J schijf staan bij EdeA, die komen nog. Rob, Jac, John, Andre, bedankt voor weer een goed georganiseerde gezellige dag, volgend jaar meer motorkilometers????

Zie hier dan ook nog wat plaatjes van de jongens, ze spelen zooo xe2x80x98liefxe2x80x99 met elkaar, totdat er tanden beginnen te klapperen, dan kijk je wel even raar, zeker als buitenstaaander. Hoort allemaal bij de opvoeding.

Tn600_100_0330 Tn600_100_0335

Tn600_100_0336

En onze achterburen, de keizer en de keizerin van St. Martinus, werden weer eens door de sjxc3xb6tterie netjes thuis opgehaald voor een feestelijke aangelegenheid, voor de niet Limburgers iets niet alledaags, hier in de regio natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld.

Tn600_dsc_1898 Tn600_dsc_1899

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: