Week 1 zit erop

Het zit erop, Leikexe2x80x99s 1e week zit erop. En wat denk je? Zoals ze dat aan de andere kant van de Maas zo mooi zeggen: hij is wreed content. Vanaf de 1e dag voelt hij zich helemaal thuis, heeft Bxc3xa8rke geaccepteerd en Bxc3xa8rke hem ook, dat was voor ons ook heel belangrijk. Nou, je ziet het aan het plaatje, ze hebben elkaar gevonden. Mede natuurlijk door het voorwerk dat Tjeuke heeft gedaan.

Tn800_dsc_0985

Veel nieuwe plaatjes zijn er trouwens niet, de jongens zijn al helemaal aan een nieuwe dagelijkse routine gewend, er wordt gespeeld, geslapen, gegeten, gewandeld, noem maar op, en alles met mate. Er gebeurt eigenlijk niet zo heel veel, en elke keer als je een geweldige foto kunt trekken dan heb je geen camera in de buurt, zul je altijd zien.

Zaterdag 11 juli stond in het teken van de jaarlijkse feestdag van onze hondenschool, xe2x80x99s middags de clubkampioenschappen, daarna de bbq en dan gaat het door tot de laatste gast omvalt. Volgens onofficixc3xable bronnen was het ook dit jaar als vanouds een succes, aan het late tijdstip van naar huis gaan heeft iedereen heeft het weer prima naar zijn/haar zin gehad, er is lekker gegeten en er is een flinke portie drank in alle varixc3xabteiten vertapt. De chefkok en zijn assistente, Bxc3xa8r (grote Bxc3xa8r, de peetvader van Bxc3xa8rke) en Fabixc3xabnne, hebben ook dit jaar weer geweldig hun best gedaan, petje af hoor. Natuurlijk horen er bij zoxe2x80x99n gezellige dag ook plaatjes, awel, die staan hier!!!, alle 500+ die er getrokken zijn. Het is even werk om ze te publiceren maar met een bacootje erbij lukt het altijd prima. Uh, als er dubbele tussen staan of er wat ontbreekt……..blame it on Ronny………. Laat maar weten, dan pas ik het (misschien) aan……………….

Maandagavond was het tijd voor Leikexe2x80x99s eerste bezoek aan dokter Geert. Geert keek xe2x80x98ietwatxe2x80x99 raar uit zijn ogen, hmmm, die is wel erg klein gebleven, of waren jullie vorige maand pas hier? Na wat uitleg keek hij alweer iets minder moeilijk, hij begon een beetje aan zichzelf te twijfelen geloof ik. Alles was dik in orde, hart, longen, oren,ogen, voor- en achterkant, boven- en onderkant, zijkanten, vacht, noem maar op, hij is nxc3xb3g net niet binnenstebuiten gekeerd. En de inenting zit er ook weer in, hij kan er weer een paar weken tegen.

Vanavond door de volgende ballotagecommissie, op naar Clara om te kijken hoe het daar allemaal in elkaar steekt, het wordt tenslotte en regelmatig bezoek- en vakantieadres, net als voor Bxc3xa8rke, maar ja, die is er al jaren thuis. Fotoxe2x80x99s, tsja, wat zal ik zeggen, slordig slordig slordig, camera vergeten, bij dokter Geert en ook bij Clara. Maar we moeten toch nog terug, dus dat komt tzt wel in orde.

Een Reactie op “Week 1 zit erop”

 1. Soraya zegt :

  Hey Eric en Gina,

  Nu zie ik jullie website ook eens.
  We willen jullie nog veel sterkte toewensen met het verlies van Tjeuke.
  En natuurlijk veel geluk met Leike.
  Ik zal regelmatig eens een kijkje komen nemen.
  Heel veel succes met de honden!!!!
  Groetjes Soraya en Ed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: