Tjeuke en het domme blondje

Hallo allemaal, daar zijn we weer, het was een drukke periode en we hebben niet veel kans gehad om plaatjes te schieten en verhalen te schrijven. We hebben een bijzonder onplezierige week achter de rug waarin we tot 2x toe van een dierenarts te horen hebben gekregen dat we ons op het ergste moesten voorbereiden, Tjeuke was, is nog steeds, ernstig ziek en het zag er aan het begin van de week  niet naar uit dat hij het nog lang zou maken, gelukkig gaat het alweer een beetje beter met hem. Door ademhalingsproblemen klappen zijn stembanden dicht en krijgt hij geen lucht, hij hield bijna geen eten binnen en hij is geen gram bijgekomen terwijl dat 1 tot 1.3kg per week zou moeten zijn. Gelukkig gaat het alweer wat beter met hem, vandaag is het meeste voedsel erin blijven zitten, we hopen dat het morgen weer een beetje beter gaat. Hij zit aan de drugs, dus we noemen hem nu maar Dopey, hij heeft van de dokter een valiumkuur gekregen om zijn ademhaling te stabiliseren en hem rustig te houden, het lijkt aan te slaan. Wie het hele verhaal wil weten moet zich maar even melden, het is gedocumenteerd maar ik ga het hier niet nog een keer neerpennen. Belangrijkste is dat Tjeuke langzaam aan de beterende hand is.

Zaterdagavond waren we door MTV Neeroeteren, de hondenschool waar ik stage loop voor mijn certificering als zelfstandig hondeninstructeur, uitgenodigd voor een gezellige avond voor bestuur, instructeurs en helpende handen als beloning voor de inzet. Bijzonder fijn dat wij als stagiairs eigenlijk gewoon deel uitmaken van de club, we worden overal bij betrokken, iets wat op andere stageplaatsen niet het geval is.

2 weekenden geleden was het op zaterdagochtend om 06.00uur aantreden op Schiphol voor een reisje naar Londen, op uitnodiging van British Airways werd een delegatie van DHL een weekendje verwend in London onder het motto xe2x80x98We will rock youxe2x80x99. Het was een bijzonder gezellig weekend, het begon die ochtend al met een ontbijtje in de BA lounge op Schiphol, een vlucht naar Londen in de business class (jammer, het duurde maar een uurtje), een excursie door de stad, een rondje in de London Eye met een prachtig uitzicht over de stad en xe2x80x99s middags naar de matinee van de Queen musical xe2x80x98We will rock youxe2x80x99. Nu ben ik normaal helemaal geen liefhebber van dat soort zaken maar ik moet mijn mening bijstellen, het was een geweldige performance, de cast was grandioos, de liedjes van Queen werden subliem vertolkt, okxc3xa9, het verhaal ging mijn pet (en die van anderen) te boven maar al met al was het best indrukwekkend. En toen we eraan begonnen zaten er bij de meesten al een paar pints in dus was de stemming al opperbest. Na de voorstelling een opfrisronde in het hotel en daarna wederom op pad voor xe2x80x98dinner at the Hard Rock Cafexe2x80x99. De avond werd besloten met wederom een paar pints in een lokale kroeg in de buurt van het hotel. En als je dan zoxe2x80x99n 15 uur op de been bent geweest kun je best een uurtje slapen. De meesten van ons hebben dan ook genoten van een comateuze nachtrust, of alcohol er iets mee te maken had laat ik in het midden. Zondagochtend nog net tijd om even door het centrum te banjeren, eventueel wat te shoppen, een wandelingetje door Hyde Park en daarna was het alweer tijd om te verkassen. Op Heathrow aangekomen brak in eerste instantie de pleuris uit want er was geen plaats op de vlucht voor ons, dan was de machine overbooked. Uiteindelijk bleek dat men ons wel had meegeteld en we mochten gewoon mee. Thanks BA, we had a rockinxe2x80x99 time in London. Fotoxe2x80x99s, tja, die zetten we er maar niet bij, die houden we angstvallig verborgen of zijn al vernietigd, hahahaxe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6bovendien was ik wel met camera op pad, helaas met lege batterijenxe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6..jajaxe2x80xa6xe2x80xa6..

De titel van dit bericht? Daxe2x80x99s iets voor insiders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: