Wandelen & wandelen, en wegen

Laten we maar met het wegen beginnen, vorige week zondag bracht Tjeuke 15.7kg op de weegschaal, vanmiddag was het 16.9kg, er zit dus gestaag vooruitgang in. We kunnen zijn ribbetjes mooi voelen dus het is wel in orde zo. Alleen het babybadje waar we hem in wegen wordt nu toch echt te klein, het is echt proppen om hem erin te krijgen. Maar hij is net een kat, hij krult zich op en de wereld gaat daarna aan hem voorbij, maakt allemaal niet uit, zoxe2x80x99n beetje alle posities zijn goed voor een xe2x80x98nap-attackxe2x80x99. En dat is dan weer reden voor ons om een plaatje te trekken. Hebben jullie ook weer wat te lachen.

Tn800_dsc_0594 Tn800_dsc_0535

Vorige week zondag was de wandeling van de rasvereniging weer gepland, gezellig wandelen in Valkenburg, door het miezerige weer was de opkomst minimaal, alleen een groepje diehards kwam opdagen, wij konden niet mee omdat Tjeuzef nog niet zo lang en ver mag wandelen dus bewaakten wij het fort tot de groep, groepje zeg maar, terug kwam. In de tussentijd veranderden de klimatologische omstandigheden van een gestaag miezeren naar een lekkere hoosbui, je begrijpt dat we eigenlijk bijzonder in onze sas waren dat we Bxc3xa8rke niet bij ons hadden en lekker vanuit de warme bar naar het plenzen buiten konden kijken onder het genot van een emmertje capucino. En een lekkere pint, daar zeg ik eigenlijk ook nooit nee tegen. De groep was natuurlijk behoorlijk doorweekt toen ze terugkwamen, maar de versnaperingen die er in het verschiet lagen maakten veel goed.

Img_0049 Tn800_img_0053 Vburg1 Vburg2

Afgelopen zaterdagochtend stond in het teken van de lentewandeling van Kinho, onze hondenschool in Belgixc3xab, in tegenstelling tot de vorige week was het een prachtige zonnige lentedag om de bijna 8 km door het bos en over de hei af te leggen. De opkomst was bijzonder goed, bijna 50 personen hadden zich ingeschreven. Traditioneel is er halverwege een pauze,  hier had onze voorzitter zijn kamp reeds opgeslagen en stond de drank en koek al helemaal klaar. Ook volgens goede traditie werd de wandeling in onze kantine afgesloten met een warme snack voor iedereen. Bovendien had de firma Mawi zijn koopwaar van Julius K-9 uitgestald, na een ietwat schoorvoetend begin vonden de prachtige spullen gretig aftrek. De fotoxe2x80x99s van de wandeling staan hier, zelf uitzoeken en downloaden naar je eigen pc.

Tn800_dsc_0547 Tn800_dsc_0555 Tn800_dsc_0561 

Tn800_dsc_0564 Tn800_dsc_0583

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: