Tjeuke en dokter Geert

Zondag de 1e februari togen wij naar Belgixc3xab voor de wandeling van de Belgische Newfy club, een wandeling onder de bezielende leiding van Maria, tevens instructrice bij MTV Neeroeteren. Het was een gezellige wandeling, de opkomst was niet massaal maar er had zich toch een behoorlijk groepje verzameld in Opoeteren voor een lekkere wandeling door het bos. Met dan aan Tom van Silverstone Newfs voor de plaatjes.

20090201_wandeling_ncb_040 20090201_wandeling_ncb_021 20090201_wandeling_ncb_026 20090201_wandeling_ncb_031

Maandag hadden we de planning om met onze Tjeu naar de dierenarts te gaan voor de keuring en de inenting, helaas werd onze reis na slechte pak xe2x80x98m beet een kilometer of 2 onderbroken omdat onze Tjeu wederom had ontdekt dat hij helemaal zelf vingerverf kon maken en die verse productie natuurlijk ook gelijk overal moest uitsmeren, in dit geval gelukkig xe2x80x98slechtsxe2x80x99 de kennel achter in de auto. Het betekende echter ook gelijk dat we retour naar de basis konden, Tjeuke in de douche en de kennel uit de auto en met de hogedrukspuit schoongemaakt, wel makkelijk dat ze gemaakt zijn van aluminium en watervaste plaat, het kan tegen een stootje en een plens water. Dinsdag hebben we de reis naar dokter Geert opnieuw ondernomen en dit keer lukte het zowaar om zonder problemen op de plaats van bestemming te geraken. Na de uitgebreide keuring, doorsmeren, olie verversen, inenting zetten etc konden we er weer een maandje tegen. Ook gelijk maar een wormkuur begonnen want de kleine bruine bulldozer krijgt er niet genoeg gewicht bij. En extra voeren helpt ook al niet, het komt er gewoon aan de achterkant weer uit. Conclusie: hoogstwaarschijnlijk wormen. Maar die zijn we nu te lijf aan het gaan. Dokter Geert ging zelfs op zoek naar een professionele outfit om op de plaatjes te kunnen poseren, goed hxc3xa8.

Tn800_dsc_0432 Tn800_dsc_0433 Tn800_dsc_0437 Tn800_dsc_0438 

Dinsdagavond nog even lekker in de sneeuw gebanjerd om daarna natuurlijk in de keuken weer in een coma weg te zinken. We hebben hem een beetje afgedroogd met de prachtige handdoek met Newfy silhouetten die hij van Clara heeft gekregen. Schattig hxc3xa8?

.

Tn800_dsc_0442 Tn800_dsc_0440

Woensdag was dan uiteindelijk de 1e kennismaking met onze hondenschool, lekker om besnuffeld te worden en andere honden te leren kennen. En natuurlijk was iedereen ook weer onder de indruk van onze kleine vriend met zxe2x80x99n grote poten. Autoritjes gaan nog steeds onder luid protest maar het wordt al langzaam beter, we blijven oefenen

Een Reactie op “Tjeuke en dokter Geert”

 1. Mathieu Deben zegt :

  Hallo,

  Was aan het surfen(maar wel via internet hihi),en kwam een heel bekende tegen op deze site.
  Nog veel plezier met je hond,en zeg het maar zelf ,is goeie grond hier in belgie hihi
  Wel goed opletten met het stoepje in neeroeteren op de hondenschool.
  Groetjes en tot in neeroeteren doei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: