Tjeuke in Limburg dag 1

Zo, de avond is ingevallen, Tjeuke heeft zich ‘wreed content gedaan’, vindt het allemaal prachtig, hij doet wat alle baby’s doen, eten, drinken, poepen, plassen, slapen, spelen en dan weer van voorafaan beginnen, niet persxc3xa9 in dezelfde volgorde maar het komt in de buurt. Hij heeft ook geprobeerd of Bxc3xa8rke melk geeft (tja, hij ziet er nu eenmaal uit als een koe) maar ja, dat is niet het geval, hij maakte wel mooie bokkesprongen toen hij 2x in zijn pielewiep gebeten werd, hahahaha.

Die Tjeu, het wordt wel een echte buitenhond, dat zie je zo, hij moet niks hebben van vloerbedekking, een mat of een kussen, ook hij was direct helemaal verknocht aan onze plavuizen, we hebben hem een paar keer verhuisd naar een knus plekje maar binnen de kortste keren lag hij weer op de stenen. Nou ja, niks aan te doen, laat hem dan maar. Ook als hij een gaatje ziet om naar buiten te glippen dan is ie weg om op terras te gaan liggen knorren. Maar ook dan sjouwen we hem gelijk weer in de rondte naar een ander plekje.

Een paar plaatjes van het avond tafereel, Bxc3xa8rke die trouw de wacht houdt tot Tjeu weer wakker wordt en het spel weer opnieuw begint. Binnenkort is hij rijp voor een sanatorium, krijgt hij op z’n ouwe dag nog slaaptekort ook.

Tn800_dsc_0352 Tn800_dsc_0356_2 Tn800_dsc_0355

Vannacht zullen we zien wie de langste adem heeft. De hondjes in de keuken, baasje op de bank de eerste wacht, vrouwtje in het mandje..uh…bedje, hopelijk houdt de kleine bulldozer het een uurjte of 5 uit zonder pitstop. Spannend hoor!

Wordt vervolgd !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: