Nieuwtjes

Hallo allemaal, uit de pijnlijke stilte hebben jullie natuurlijk al wel kunnen afleiden dat we deze zomer weer geen puppy krijgen, Zenga is na de dekking leeg gebleven. Jammer jammer jammer maar je kunt de natuur nu eenmaal niet dwingen. We wachten het gewoon nog een keertje af. Ook weer jammer voor Koos en Jetty natuurlijk, ook zij moeten weer een paar maanden wachten.

Zo, wat is er nog nieuws? Nou, niet veel. Onderstaand een plaatje van ons bezoek vorige week aan de hondenschool in Alken, gezellig !!

Dsc_8921

Het weekend ervoor hadden we te horen gekregen dat er geen puppy op komst is, laat ik nu zaterdagavond een loslopende Mechelse herder vinden, vangen eigenlijk, lief beestje, liep over het industrieterrein te zwerven. Niemand herkende hem hier in het dorp, hij had geen tatoeage en geen halsband, dus maar de politie gebeld en een klein half uurtje later stonde de dierenambulance voor de deur om hem op te halen en naar het asiel te brengen. Tja, de kleur was bijna goed, het was wat bruins, maar ja, de rest was Mechelaar en die vallen niet in ons keuzepakket.

1204080006

Nou, dat was het weer even. Aanstaande zondag hebben we weer eens tijd om lekker met de rasvereniging te gaan wandelen op de St. Pieter in Maastricht. Als het weer nu ook nog een beetje meespeelt dan komt het allemaal goed.

Een Reactie op “Nieuwtjes”

  1. mathieu zegt :

    Hoi,

    Sry om het slechte nieuws te horen dat jullie weer geen kans gemaakt hebben op een puppie. Hoop voor jullie en bxc3xa9rke de volgende keer meer geluk.

    Gr mathieu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: