Afscheid van de kleine rode donderbus

Vrijdag 29 februari was het zover, na 12 jaar heel erg trouwe dienst en zonder enig mankement te hebben vertoond hebben we afscheid genomen van de kleine rode donderbus.

Dsc_8912 Dsc_8913_2

En we verwelkomen de kleine grijze donderbus, letterlijk een donderbus, want we zijn voor het neusje van de zalm gegaan, de Ibiza FR, 1.8 turbo 20v, met 150 paardjes die onder de kap trappelen gaat ie werkelijk als de brandweer. En mochten we nog niet helemaal tevreden zijn dan kunnen er nog 60 paardjes bijgekieteld worden door de chip te vervangen. Een en ander is natuurlijk direct terug te zien in de verbruikscijfers dat wij dit weekend realiseerden, net geen 1:8. Maar daarvoor zit je dan wel met een grijns van oor tot oor achter het stuur en geniet je telkens van die duw in je rug als de turbo mee gaat doen. En nu maar wachten op de eerste fanmail uit Leeuwarden, het kan niet uitblijven.
Vandaag en/of morgen is het ook ‘D-day’ by the End of the Line, Zenga zal worden gedekt door Romanov v/d Berenstal. En wederom breken er spannende tijden aan. We duimen !!!!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: