Gedekt !!!!

De eitjes van Romi zijn gisteren door Poemba van zaadjes voorzien, hopelijk slaat het dit keer wel aan. We duimen nu een week of 5, dan wordt er een echo gemaakt, en dan duimen we nog eens 4 weken verder. En dan pas weten we of we een puppy krijgen.

Zondag was weer de traditionele wandeling van de NNFC district zuid, lekker in Valkenburg gewandeld. Het was redelijk druk, ook de puppy hier bij ons in de straat, Diego, was voor de eerste keer van de partij. Foto’s hebben we nog niet, maar die zullen beslist binnenkort op de NNFC site staan onder het kopje ‘terugblik’.

Advertentie

3 Reacties op “Gedekt !!!!”

 1. mathieu en nicole zegt :

  Hoi,

  Dat is een leuk bericht. Maar hopen dat jullie wens erbij zit.

  Gr mathieu en nicole

 2. Jan Poldervaart zegt :

  Hallo,

  Drie weken wachten is best lang. Maar deze week moet het toch wel duidelijk worden? Lezen we dat hier dan? Wij duimen mee, dat het maar heel erg goed mag komen.

  Groetjes, Jan & Geertje Poltol

 3. Marian zegt :

  Hallo allemaal,leuke website ik heb jullie Tjeuke gezien……………..GEWELDIG ik ben een beetje jaloers.Het is wel heeeeeeeeeel erg leuk allemaal en Bengel is toch ook al een dagje ouder he??? GRAPJE natuurlijk,hahaha. Groetjes en alvast heel veel geluk met jullie as puppytjeuke, Groetjes Marian.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: