Spannende tijden hoor !!!

Gisteravond kregen we nog laat een bericht binnen dat Romi loops geworden is en over een weekje of 2 gedekt zal worden door Poemba. En dan begint een zenuwslopende tijd voor Koos & Jetty, zou het dit keer wel lukken? Ook voor ons natuurlijk, maar wij moeten nog 9 weken wachten tot er daadwerkelijk wat uitkomt en pas dan zullen we weten of er eentje voor ons bij is. Spannend !!!!!!!! Klik hier voor foto’s van Romi & Poemba
Zondag heeft Bèrke als voorloper op dierendag een lekkere badderbeurt gehad met lekkere shampoo en veel fxf6hnwerk. Omdat ons dat fxf6hnen aardig de keel uithangt omdat het uren duurt hebben we van lieverlee maar een waterblazer besteld. Met 7,5 cuub per minuut heb je die natte vacht binnen de kortste keren droog. We wachten op levering.
Dsc_8888Dsc_8885

Zaterdag zijn we naar de show geweest in Maastricht, we troffen Jan & Lenie met Poemba nog net en we hebben Poem nog wat in zijn oor gefluisterd. Hij ging in ieder geval wel weer met een ‘u’ naar huis, da’s fijn. Ook Ger & Miek waren er met Sador die ook weer hoge ogen gooide, helemaal fijn voor hun natuurlijk. De puppy van Nico & Margo kreeg de vermelding ‘belovend’, da’s ook niet niks.

Advertentie

Een Reactie op “Spannende tijden hoor !!!”

 1. mathieu zegt :

  hoi erik,

  Leuk dat je een site hebt met de hond. Ik heb me maar ook wat snel in mekaar gezet

  http://www.wow-uranium.nl/

  leuke foto’s en verhalen heb je op de site.
  een echte newfy vriend

  groetjes mathieu en nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: