Honden, motoren & bbq weekend.

Vrijdag hebben we nog even kans gezien om een halfuurtje lekker te plonzen in de Maasplas, heerlijk vind ik dat om daar te zwemmen en mijn drijver te apporteren.

7612_1

761376147615

Het weekend stond in het teken van honden, motoren en bbq. Zaterdag hebben we aan de zomerwandeling van onze hondenschool Kinho deel genomen, het was met 30 deelnemers weer goed bezet. De wandeling voerde ons over een traject van 9km door het bos en de weilanden om Kinrooi. Tijdens de wandeling natuurlijk traditioneel een stop met een drankje en wat lekkers, na de wandeling hamburgers van de grill. Iedereen weer blij natuurlijk. Op naar de herfstwandeling.

De zondag stond in het teken van de jubileumtocht van MTC EdeA, het motorclubje bestaat inmiddels al 10 jaar. Om dit te vieren werd er een toertocht gereden door het Limburgse landschap. De opkomst was groot met ongeveer 30 motoren, verdeeld over 3 groepen rijders. De weergoden waren ons goed gezind, tijdens hun zondagse badderbeurt knoeiden zij slechts enkele druppels naast de badkuip zodat we nagenoeg droog van A naar B zijn kunnen toeren. Na de toertocht was er een gezellig samenzijn op een motorcamping in Heerlen, waar wederom de bbq opgestookt werd en het vlees dan ook gretig aftrek vond. Het was af en toe even duwen en dringen om een plekje aan de bbq te veroveren, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar buikje rond gegeten. zodra we wat plaatjes hebben, en geloof me, die zijn er genoeg, zullen we een bladzijde inrichten en deze publiceren

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: