Ditjes en datjes, het is alweer een tijd geleden

Zo mensen, het is alweer een poosje geleden dat we de laatste update hadden, dus dit wordt een wat langere post. Eens kijken, laten we bij het begin beginnen……..
De NNFC district Limburg heeft een locatie gevonden voor waterwerk, eindelijk krijgen we het ‘om de hoek’. Zoals je weet zijn Newfies net dolfijnen, geboren om in het water te dartelen. Totnutoe was het dichtsbijzijnde waterwerk in Brabant, en om daar op zondagochtend om 10 uur aan te treden voor de polonaise was ons te gek, maar er schijnt licht aan de horizon, of aan het einde van de tunnel, doe maar een gooi, we gaan met toestemming en support van de NNFC waterwerken in Roermond. Later dit jaar wordt het opgezet en vanaf 2008 gaan we van start. We zijn inmiddels aangemeld dus dat gaat helemaal goed komen. De locatie is Roermond, de Maasplassen, we zijn er deze week gaan verkennen en al een nat pak gehaald, dat ging prima want het was toch bloedjeheet, dus een beetje verkoeling was meer dan welkom.
Afgelopen weekend was mijn baasje weer eens met de Gouden Pijl onderweg, het is ook zo zielig als dat ding maar in de garage staat weg te kwijnen, dus een toertocht kwam als geroepen. Samen met de MTC EdeA op pad de toertocht van MC Horizon uit Stein rijden, lekker door de beide Limburgen, de Haspengouw en een stukje Wallonixc3xab, we hebben de 170km toch in een uurtje of 7 weten af te leggen………….je voelt hem al………regelmatige stops voor een natje en een droogje, een sigaretje en een beetje benzine in de tank. Al met al weer een geslaagde middag. Bovendien hebben ‘we’ als EdeA wederom een prijs weten in te pikken als grootste en waarschijnlijk meest gevarieerde groep in de toer. Lekker toch.

Het weekend daarvoor, het Pinksterweekeinde, stond in het teken van de jaarlijkse Kinho clubkampioenschappen, met erna een gezellig samenzijn van bestuur en leden onder het genot van een hapje van de bbq en een drankje of 2….3……4……….hik. En ik heb zowaar met mijn kunsten de 3e prijs weten binnen te slepen, joepie !!! Dsc_7815_1

Het weekend ervoor hebben we weer eens deel kunnen nemen aan de maandelijkse wandeling van de NNFC, ditmaal in de bossen rond de Meinweg in Herkenbosch, lekker in het bos, alleen die verrekte processie rups, mijn baasjes hebben nog dagen erna last gehad van jeuk en bultjes, wat een ellende. Plaatjes komen ook hier nog, maar niet nu.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: