19 november 2005 reunie PPF 1&2

19 november had Gina uitgekozen als datum voor de reunie van de PPF 1&2, zo’n beetje iedereen die er operationeel wat mee te maken heeft gehad was uitgenodigd, er waren zo’n 60 mensen aanwezig. Het was voor iedereen weer eens leuk om oude koeien uit de sloot te halen, er is dan ook menige anekdote gehoord, en er zijn ook de nodige drankjes genuttigd. De reacties waren tot nu toe gelukkig heel positief, er is door verschillende feestbeesten al geopperd om dit een periodiek terugkerend fenomeen te maken, de volgende reunie staat dus zo’n beetje losvast gepland voor 2010. Bijgaand een paar sfeerbeelden. Onze hartelijke dank gaat, ook namens alle aanwezigen, uit naar het management team van de huidige PPF voor de sponsoring van deze avond.

Advertentie

4 Reacties op “19 november 2005 reunie PPF 1&2”

 1. Hans Stemkens zegt :

  Beste Gina en oud collega’s. Ik heb enorm genoten van de PPF Reunie. Gina verdient alle lof voor dit initiatief. Het was inderdaad een fijn gevoel om mensen waar je lang mee samengewerkt hebt weer tegen te komen. Het enthousiasme bij eenieder was dan ook groot. 🙂

  Bedankt allemaal en tot ziens op de volgende in 2010.

  🙂 😀 🙂 😀

 2. dols harrie zegt :

  Ja ook ik heb heb letterlijk en figuurlijk in volle teugen genoten en vond het een enorm lekker gevoel om weer eens wat leuke verhalen te vertellen over die oude goede tijd met ons allen.Bij deze wil ik Gina en iedereen die hier aan meegewerkt heeft hartelijk bedanken voor deze geweldige avond. En zou ik er nog zijn (denk het wel )dan ben ik weer graag bij in 2010.

  m.z.v.g Harike dols

 3. Ingrid Coumans zegt :

  Gina, een dikke pluim dat je dit initiatief hebt genomen. Het was een groot succes. Hartstikke gezellig. Leuke foto’s geschoten. Nu nog effe wachten tot 2010 !!!!!

  😀 😛 😀 😛 😀 😛 😀 😛 😀 😛 😀 😛 😀 😛 😛 😀
  Groetjes,
  Huub en Ingrid Coumans

 4. miranda zegt :

  Na 4 jaar (jan. 2009)een reaktie haha, beter laat dan nooit. Heel erg leuk om oud collega’s terug te zien! De meesten herkende ik nog wel, iedereen is, net als Max en ik, stukken knapper erop geworden hahahaha! Kijk nog altijd met veel plezier terug naar mijn tijd bij DSM! Groetjes Max en Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: