Internationaal Gold Wing treffen 2005 Kronenberg

Ja, de digitale camera is terug van reparatie dus we kunnen eindelijk weer volop plaatjes op de site gaan zetten. Vandaag waren we te gast op het internationale Gold Wing treffen in Kronenberg, vlakbij Sevenum in noord Limburg, gezellig zo’n groepje, nou ja groepje, motorfanaten bij elkaar. Hieronder wat plaatjes (ze zijn niet optimaal vanwege de klimatologische omstandigheden, het was gewoon bewolkt en donker) van enkele exemplaren die er waren. En het is gebleken dat Wingers tegenwoordig in stijl naar treffens gaan, niet meer zoals ‘vroeger’, met een puptentje onder je snelbinder, een schone zakdoek, een paar sokken en geen tandenborstel voor 4 dagen, nee, de Wingers van nu gaan met zijspannen en aanhangers volgeladen, ook vouwwagens zijn erbij. Zelfs skiboxen worden bovenop het zijspan gemonteerd. En natuurlijk zijn er ook aanhangers met wel zeer aparte vormen. In de gemiddelde tent van nu heeft menigeen meer plaats dan in zijn eigen huis. Ach ja, alles onder het motto ‘wenn schon, denn schon’, en gelijk hebben ze. Het festijn is donderdag begonnen en duurt nog tot zondag, dus wie nog een kijkje wil gaan nemen kan er nog naartoe. het ligt langs de N277, de Middenpeelweg vlabij Toverland in Sevenum.
Op de terugweg nog even een stop gemaakt bij een op zich ook niet alledaags gezicht in het Limburgse landschap…………………..nee geen grote witte muis en ook geen grote witte korenwolf, maar het is een kangoeroe, sterker nog, het is een WITTE kangoeroe. We zijn gestopt, hebben onze ogen uitgewreven, hebben een tijdje zitten schateren en toen maar gauw een plaatje getrokken. Ik had ze nog nooit gezien, jullie wel?

Zo, beste vriendjes en vriendinnetjes, dat was het voor nu, morgen, vandaag eigenlijk al, proberen we weer een stukje te schrijven en een plaatje erbij te zetten. Onze eigen Bxc3xa8rke wordt zowaar op zaterdag 3 jaar oud, we zullen hem dan extra in het zonnetje zetten, ook al is hij daar niet altijd even blij mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: